Ioana Constantin spune un adevăr incontestabil: Încă 4 ani risipiţi! 90% dintre politicieni, nişte paiaţe aruncate pe nişte pârtii negre

0
224

În România paralelă, nişte demnitari din Parlament şi Guvern se aleargă cu borcanul de dulceaţă să îşi umple unii altora şoşonii, crezând fiecare că e stăpân pe ţara aceasta, pe banii şi pe instituţiile ei, şi-a exprimat indignarea Ioana Constantin, unul dintre cei mai vocali lideri ai PMP.

„Nu mai există oameni politici responsabili, există în proporţie de 90% nişte paiaţe aruncate pe nişte pârtii negre. Restul de maximum 10% se străduiesc să restabilească ordinea într-un circ absurd. În România reală, un copil de 12 ani a fost înjunghiat într-o răfuială a două clanuri interlope într-un mall”, a declarat Ioana Constantin.

Fostul secretar de stat a subliniat că problema clanurilor şi reţelelor de crimă organizată ar trebui să devină de siguranţă naţională.

„Dar cui îi mai pasă azi?! În România reală, caruselul ameţitor al creşterii costurilor e preocuparea principală a cetăţenilor şi firmelor. România reală rămâne şi azi principala ţară de origine pentru victimele traficului de persoane. În România reală, reţelele de crimă organizată s-au specializat şi în trafic de migranţi. În România reală, bolnavii cronic au acces cu greu la serviciile de sănătate. În România reală, pensionarii aleg între medicamente şi utilităţi”, a continuat Ioana Constantin.

Potrivit liderului PMP, În România reală, şcolile încă nu sunt gata să-şi primească elevii şi dascălii.

„Ce lipsă de onoare totală să batjocoreşti în asemenea manieră la nici un an votul, democraţia, Ţara asta! Încă 4 ani risipiţi, când puteam folosi atâtea fonduri pentru a moderniza România, pentru a creşte calitatea vieţii şi pentru a oferi cetăţenilor şi firmelor româneşti respectul cuvenit”, a conchis Ioana Constantin.

Sursa știre : epochtimes-romania.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here