Interesul poartă fesul! Liderul senatorilor PSD trece la PMP după ce organizația Dolj nu i-a oferit un loc eligibil în Parlament

0
158

Radu Preda, liderul senatorilor social-democrați, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a demisionat din PSD și că va candida la alegerile parlamentare din partea PMP, la Senatul României, potrivit Digi24.ro. 

Politicianul spune că, după o muncă de 14 ani în PSD, social-democraţii i-au propus să candideze pentru un loc la Camera Deputaţilor „la rezerve”.

„După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.

Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură. Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare.

Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1. Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine. Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit”, a scris Radu Preda, pe Facebook.

După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face…

Publicată de Radu Preda pe Marţi, 20 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here