Încă unul la fel ca Dăncilă: Un deputat AUR nu știe unde se află județul care l-a făcut parlamentar: are cabinet în Călărași, jud. Constanța!

0
431

În vârstă de numai 24 de ani, Călin-Constantin Balabașciuc, deputat AUR de Călărași, pare desprins din „Prostia omenească” a lui Ion Creangă.

Potrivit Ziaristii.com, e atât de incult, încât nu știe nici măcar unde se află pe hartă județul care l-a trimis în Parlamentul României și căruia i-a jurat credință cu mâna pe Biblie!

Accesând profilul său de pe site-ul Camerei Deputaților, se poate constata că Balabașciuc figurează ca deputat ales din partea AUR în circumscripția electorală nr. 12 Călărași, validat la data de 21 decembrie 2020.

Din februarie 2021, acesta face parte și din Comisia pentru tineret și sport, având cabinet parlamentar în „Călărași, Str. Năvodari, nr. 67, jud. Constanța”!!! Așa a scris cu mânuțele lui. De când se află orașul Călărași în județul Constanța? Păi, de 3 luni și ceva, din momentul în care Balabașciuc a intrat în pâinea parlamentară.

La fel ca mulți alți politicieni de carton din AUR sau PSD (ex. – analfabetul Daniel Ghiță), și Balabașciuc e un personaj nefrecventabil, care, după cum se vede, a trecut prin școală ca vaca prin lobodă: nu-i familiarizat cu noțiuni elementare de geografie din clasele primare!

Pe această cale, îi aducem la cunoștință că:

-orașul Călărași este reședința județului cu același nume, care l-a trimis în Parlament pe un venit de peste 5.000 de euro pe lună (indemnizație, sumă forfetară).

-județul Călărași se învecinează la est cu județul Constanța, a cărui reședință este municipiul Constanța.

Conform declarației sale de avere, Balabașciuc, domiciliat în județul Suceava (satul Demacusa, aparținător comunei Moldovița), pare a fi unul dintre cei mai săraci parlamentari: nu are nici casă, nici autoturism, nici terenuri, nici venituri în 2020.

În aceeași situație se află și fostul luptător Daniel Ghiță (PSD), transformat peste noapte dintr-un afacerist prosper într-un sărman care cerșește din mila semenilor.

„Recunosc, da, nu am putut citi jurământul corect din cauza emoțiilor ce au efecte diferite de la om la om, iar în cazul meu așa se manifestă”

Călin-Constantin Balabașciuc (cel mai tânăr deputat din Parlamentul României) s-a remarcat și în decembrie 2020, la depunerea jurământului. El a stârnit hohote de râs printre colegii săi, când s-a chinuit îngrozitor să-și citească scurtul discurs de pe o foaie de hârtie.

VIDEO: Atenție, Balabașciuc depune jurământul!

Deputatul AUR și-a găsit cu greu cuvintele, le-a spus cu întreruperi, la fel ca Daniel Ghiță (PSD), analfabetul trimis în Parlament de cuplul Firea-Pandele.

Ulterior, Balabașciuc a explicat, penibil, pe Facebook: „Presa a preluat astăzi un material cu mine și toți își doresc o reacție cu privire la videoclipul cu depunerea jurământului. Recunosc, da, am avut emoții imense, ca niciodată în altă parte. A fost prima mea ieșire publică, fiind în fața unui public numeros, și nu în fața oricărui public.

Recunosc, da, nu am putut citi jurământul corect din cauza emoțiilor ce au efecte diferite de la om la om, iar în cazul meu așa se manifestă. Toți mă știu o persoană emotivă. Emoțiile nu sunt un criteriu pentru a nu putea fi ales în Parlament, cum nici tupeul unora nu reprezintă dreptul pentru defăimare. Am primit sute de mesaje jignitoare, dar nu mă pot dărâma! Voi întoarce și celălalt obraz, doar pentru demnitatea de creștin autentic pe care o am. Voi lupta cu o îndârjire și mai mare, pentru că de-abia acum mi-am dat seama ce malefic este sistemul”.

Explicațiile lui Balabașciuc au fost de un ridicol absolut, în condițiile în care:

* Nimeni nu l-a forțat să candideze pentru un post de deputat. Dacă știa că e pălăria prea mare pentru el, trebuie să-și aleagă alt serviciu.

* Se laudă că e absolvent al Facultății de Istorie din cadrul Universității din București. Deci, licențiat în istorie, dar nu știe să lege o frază așa cum trebuie și încurcă județele României. Se mai declară și „mare patriot”!

Conform site-ului Aktual24.ro, foști colegi de-ai lui Balabașciuc susțin că actualul deputat AUR a rămas repetent și a renunțat la studii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here