Încă o dovadă de nesimțire a clasei politice din România: Liderii PSD Vrancea au urmărit congresul dintr-un local pescăresc, fără măști

0
28

Liderii PSD Vrancea au urmărit lucrările congresului extraordinar al Partidului Social Democrat de pe terasa în aer liber a unui local cu specific pescăresc, unde foarte puțini dintre ei au purtat masca de protecție.

Potrivit unor imagini transmise Știrilor Pro TV, membrii PSD au urmărit online discursurile transmise în timpul congresului dintr-un cort.

Localul, care se află la aproximativ 25 de kilometri de Focșani, are amenajat un spațiu în aer liber, cu acces la o baltă de pescuit și un special pentru camping.

Loading...

După cum se vede în fotografii, doar 2 dintre membrii PSD Vrancea aveau măști de protecție. Ceilalți, probabil, nu se tem de infectarea cu Covid-19, deoarece nu se protejează, chiar dacă stau foarte aproape unul de celălalt.

 

Sâmbătă, congresul PSD a fost organizat online, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, centrele teritoriale au fost dotate cu aparatură audio-video pentru transmiterea live a congresului, iar toţi participanţii au avut acces, pe ecrane, la imaginile din celelalte centre. În urma acestuia, Marcel Ciolacu a fost reales în fruntea partidului.

Sursa știre : Stirileprotv.ro

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here