I-a revenit glasul analfabetei numărul 1din România! Dacă acest guvern rămâne în funcție, economia va fi ruinat, zice ea

0
51

Fostul premier alungat din fruntea PSD de către Ciolacu, respectiv Viorica Dăncilă, a scris un mesaj pe Facebook în care susține că Guvernul trebuie demis pentru gestionarea pandemiei de coronavirus. Dăncilă spune că orice parlamentar trebuie să vină și să voteze moțiunea de cenzură.

„Azi, guvernul PNL trebuie să plece din funcție! Gestionarea COVID-19 a fost un eșec, economia s-a prăbușit (minus 12% în trimestrul al doilea!), nivelul de trai a scăzut, iar corupția a explodat! Dacă acest guvern mai rămâne în funcție, economia va fi complet ruinată, iar românii o vor duce din ce în ce mai rău.

Orice parlamentar responsabil are obligația să vină în Parlament și să voteze împotriva guvernului dezastruos Ludovic Orban. Sper că moțiunea de cenzură va trece, iar echipa eșecului de la Palatul Victoria va deveni istorie!”, a scris Viorica Dăncilă – sau cine administrează pagina dânsei.

Luni, începând cu ora 14.00, va avea loc ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru dezbaterea şi votul asupra Moţiunii de cenzură iniţiate de 205 deputaţi şi senatori. Pentru ca ședința de plen să se desfășoare, este nevoie de prezența a cel puțin 233 de parlamentari, astfel încât să fie întrunit cvorumul. În condiții de cvorum, conform programului adoptat de conducerea Parlamentului, votul ar trebui să înceapă la ora 17:30 și să se termine în jurul orei 20:30.

Azi, guvernul PNL trebuie să plece din funcție! Gestionarea COVID-19 a fost un eșec, economia s-a prăbușit (minus 12% în…

Publicată de Viorica Vasilica Dăncilă pe Luni, 31 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here