Doar asta mai lipsea: Elena Băsescu candidează pentru un loc de deputat din partea PMP

0
185

Fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, va deschide lista PMP Constanța la alegerile parlamentare. Anunțul a fost făcut de organizația județeană, printr-un comunicat de presă, citat de Digi24.ro. 

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul președinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripție Constanța. La Camera Deputaților lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz.”, se arată în comunicatul PMP.

„Doresc să îmi aduc aportul, doresc să aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European, dar și prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii. Am realizat că societatea nu sprijină suficient familiile monoparentale. Voi veni cu o inițiativă legislativă cu proiecte care să sprijine foarte multe familii monoparentale, dar și să îmbunătățim natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc sa ofer PMP o nouă viziune asupra politiclor publice în zona socială.”, a declarat Elena Băsescu.

Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009-2014. Din 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here