Deputat USR-PLUS: Noi credem că nu se mai poate aşa. S-a rupt încrederea în premierul Florin Cîţu

0
178

Deputata USR-PLUS Diana Stoica a susţinut duminică, la postul B1 TV, că Alianţa şi-a pierdut încrederea în premierul Florin Cîţu, după decizia acestuia de a-l demite pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Noi, în alinaţa USR-PLUS, credem că nu se mai poate aşa. Practic s-a rupt încrederea în premierul Florin Cîţu. În decembrie ne-am pus la masă, ne-am asumat împreună nişte reforme pe care să le implementăm, iar premierul Cîţu nu doar că a blocat aceste reforme la Ministerul Sănătăţii, dar a şi demis un om fără să aibă o singură discuţie cu el. Nu i-a reproşat absolut nimic, în afară, poate, de o comunicare mai puţin bună, dar ăsta nu e un motiv pentru care să-l demiţi”, a declarat Diana Stoica.

Potrivit deputatei, Vlad Voiculescu începuse o reformă, alocase deja 50.000.000 de euro pentru problemele de infrastructură a spitalelor, transparentizase achiziţiile şi se derulau concursurile pentru şefia Caselor Judeţene şi voia ca fiecare asigurat să aibă acces la informaţiile sale şi la serviciile medicale pe care le-a folosit.

„Nu este normal să opreşti un om care a început nişte reforme, dar pe lângă asta, noi am solicitat partenerului să avem o discuţie să găsim o soluţie, de aproape o săptămână”, a subliniat Diana Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here