Degeaba sunt descoperiți, pesediștii merg cu minciuna înainte! Liviu Pop, prins cu dezinformarea.

0
32

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop a lansat un fake news pe pagina sa de Facebook, relatează Newsweek. Mai exact, Pop pune în cârca Guvernului Orban un proiect pentru care a luptat fostul ministru de Interne Carmen Dan până în ultima zi de mandat: schimbarea uniformelor poliţiştilor.

„În plină criză Covid 19, Guvernul n-are bani pentru copiii şi bunicii noştri dar are bani să bage Poliţia Naţională în PNL: le schimbă maşinile şi uniformele în culorile partidului! Aveţi idee cât costă asta? Alţi bani pentru clientela de partid!”, scrie Liviu Marian Pop, pe Facebook.

Loading...

Unul dintre cititori i-a transmis lui Pop că este în eroare şi că proiectul este unul de pe vremea lui Carmen Dan.

„Decizia de schimbare a însemnelor poliţiei române şi a uniformelor a fost decisă de Carmen Dan. Ea a ales nouă identitate vizuală, inclusiv culorile. Nu fabulez. Nu am înjurat-o, ca să fiţi aşa de agresiv”, i s-a adresat Brânduşa Ion lui Pop.

Potrivit Newsweek, lucrurile arată exact cum a precizat utilizatorul de Facebook.

Astfel, în 14 decembrie 2017, Carmen Dan spune, într-un interviu, că din prima zi de mandat, a vrut să schimbe uniformele poliţiştilor dar bugetul nu i-a permis să facă acest lucru.

“Să ştiţi că nu sunt mulţumită de felul în care arată uniformele poliţiştilor în acest moment, însă este un lucru pe care îl avem în vedere. Am căutat în anul 2017, pe un buget aşa cum ştiţi, împărţit raţional, să stabilim priorităţi”, declara fostul ministru.

Când a fost demisă de Viorica Dăncilă, Carmen Dan şi-a făcut un bilanţ şi a menţionat „schimbarea uniformelor poliţiştilor” ca unul dintre proiectele de suflet şi pe care le avea în derulare.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here