Cîțu a fost efectiv umilit, în direct pe Facebook, de catre George Simion: ”Am lucrat mult să-l dăm pe papagalul ăsta jos”

1
237

Premierul demis, Florin Cîțu, a fost umilit în Parlament, exact înainte de votul asupra moțiunii de cenzură, de co-președintele AUR, George Simion.

De față cu Cîțu, Simion l-a numit ”papagal”, ”marionetă” și ”corupt”, într-o transmise LIVE pe pagina sa de Facebook, care avea peste 500.000 de vizualizări până marți la ora 17.00, după doar câteva ore de la publicare.

”Gata? Gata? La revedere. Florin Cîțu, la revedere. Marioneta asta ne va părăsi, este momentul. (…) Gata, la revedere, e finita la commedia. La revedere, pa paaa, pa paaa. Tot tu rămâi? Cum. Îi e frică lui Iohannis să te lase tot pe tine.” – și-a început Simion transmisia pe rețeaua de soalizare, stând în fața premierului Florin Cîțu.

În tot acest timp, președintele PNL încerca să riposteze verbal, însă cuvintele lui abia se auzeau în gălăgia din Parlament.

”Stai, mă, Titi, stai în fața lui aici, să te vadă, că vroia să te cumpere. El cu penalul ăla. Hai să vedem” – i-a spus co-președintele AUR colegului său, deputatul AUR Titi Stoica, aflat și el acolo, lângă premier.

În acest moment, în ”scenă” apare deputatul PNL Nini Săpunaru, care încearcă să îl apere pe Cîțu, dar … fără succes. Dimpotrivă. Simion îl numește, cu voce tare, ”papagalul ăsta” pe Florin Cîțu, care asista la scenă fără să poată face mai nimic.

”Domnu Săpunaru, sunteți de la Vrancea din mine, lăsați să mă distrez și io, că am lucrat mult să-l dăm pe papagalu ăsta jos. (…) Gata, marioneta e pa. Dragi prieteni, acest corupt care a încercat să ne cumpere parlamentarii, de parcă noi eram de vânzare, poate iese de aici din Parlament cu procurorii.” – a afirmat liderul AUR.

Simion nu l-a iertat nici pe apropiatul lui Florin Cîțu, Dan Vîlceanu, care este ministru interimar al Transporturilor – aflat și el la prezidiul din Camera Deputaților.

George Simion: ”Cât ați stat la pușcărie? Florin Cîțu, cât ai stat la pușcărie? Hai, pregătește-te că pleci. Ia uite-l și pe micul pesedist aici. Cum a fost la tineretul PSD?”

Dan Vîlceanu: ”Să nu puneți mâna pe mine. Nu puneți mâna pe mine!”

George Simion: ”În curând pleci. În curând pleci.”

Dan Vîlceanu: ”E și agresiv..”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here