Ce zici de asta? “Comisarul Cattani” intră în politică. În ce partid s-a înscris Traian Berbeceanu

0
137

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu, actualmente şef de Cabinet al Ministrului de Interne Marcel Vela, a intrat de vineri în politică. Anunţul a fost făcut de către Lucian-Ovidiu Heiuş, preşedinte PNL Hunedoara, pe pagina de Facebook a organizaţiei al cărei membru a devenit şi „Comisarul Cattani”, cum mai este supranumit Berbeceanu.

„Am avut deosebita plăcere şi onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiţi, doi prieteni: Traian Berbeceanu şi Marius Blendea.

Loading...

Sunt convins că cei mai mulţi dintre dumneavoastră îi cunoaşteţi deja, aşa încât prezentarea va fi scurtă.

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcţia de Şef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acţiuni spectaculoase de combatere a criminalităţii organizate. În 2007 şi 2013 a fost desemnat ”Poliţistul anului” la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate”, a scris liderul PNL Hunedoara, Lucian Ovidiu Heiuş.

Odată cu Berbeceanu a intrat în PNL şi doctorul Marius Vasile Blendea, în vârstă de 52 de ani, medic chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, şeful secţiei de Chirurgie Generală, după cum îl prezintă şeful filialei PNL.

“A absolvit Facultatea de Medicină din Timişoara şi este unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi medici din judeţul nostru. Profesează la Deva din anul 2000 şi prin mâinile lui iscusite au trecut în această perioadă mii de pacienţi pe care i-a vindecat şi pentru care a avut întotdeauna un cuvânt de încurajare.

Experienţa profesională şi calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră!

Mă bucur că Traian şi Marius au ales să facă acest pas şi vină alături de noi, în cea mai performantă echipă!

Le spun BUN VENIT! în numele meu şi al colegilor noştri din PNL şi aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru binele Devei, al judeţului Hunedoara şi al României!”, a conchis Lucian-Ovidiu Heiuş.

Sursa știre : Epochtimes-romania.com

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here