Baronul de Buzău, enervat la maxim! Ciolacu anunță că îi dă afară din partid pe Carmen Dan, Cătălin Rădulescu și Adrian Todor

0
36

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, că va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari PSD care lipsesc de la Parlament. 

„Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Loading...

Senatorul PSD, Carmen Dan a anunțat într-un mesaj pe Facebook că nu va participa la vot pentru că se află în izolare după ce mama sa s-a infectat cu coronavirus. De asemenea, deputatul PSD, Cătălin Rădulescu are bronșită și se află internat în spital. Un alt parlamentar PSD care lipsește luni la vot este deputatul PSD de Arad, Adrian Todor care a fost trimis în carantină 14 zile, fiind contact al unei persoane confirmate cu coronavirus.

De la PSD ar lipsi în total 5 parlamentari, potrivit Digi24.ro.

UPDATE: Ședința de plen în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură a fost suspendată din lipsă de cvorum. Pentru desfășurarea ședinței ar fi trebuit ca în plen să fie prezenți 233 de parlamentari. Opoziția a putut strânge doar 226 de parlamentari.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here