Apoi vine cineva și-ți spune că votul tău nu contează, că nu poate schimba nimic! Cel mai longeviv primar din judeţul Neamț, aflat de 30 ani în funcţie, a pierdut alegerile

0
166

Cel mai longeviv primar din judeţul Neamţ, Doinel Grumezescu, aflat în funcţie de 30 ani, a pierdut alegerile la scrutinul de duminică, scrie Agerpres. 

Doinel Grumezescu (PSD), primar al comunei Bozieni, a fost învins de candidatul PNL, Dănuţ Arghiropol, la o diferenţă de 116 voturi.

În timp ce Arghiropol a fost votat de 501 alegători, Grumezescu a fost votat de 385 de persoane din Bozieni.

“Felicit oficial pe câştigătorul funcţiei de primar pentru noul mandat, 2020-2024, Dănuţ Arghiropol, şi sperăm într-o colaborare în legislativul local, pentru binele comunităţii noastre. Mulţumesc celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat. Multă baftă noului primar şi multe realizări”, a scris pe pagina de facebook Doinel Grumezescu.

Doinel Grumezescu a fost primul edil al comunei Bozieni de după Revoluţia din 1989 şi de atunci a câştigat fără întrerupere toate scrutinele pentru funcţia de primar.

Doinel Grumezescu (53 de ani) deţine funcţia de primar al comunei Bozieni fără întrerupere din ianuarie 1990, reuşind să o câştige la fiecare rundă de alegeri din patru în patru ani. După cum susţine, Doinel Grumezescu acesta ar fi şi ultimul mandat de primar, astfel încât, în 2020, ar ieşi cu o vechime de… trei decenii.

„Am înregistrat candidatura la funcţia de primar, pentru alegerile din 5.06.2016, pentru un nou, şi ultim mandat”, i.-a anunţat primarul de Bozieni pe votanţi pe contul său de Facebook.

Tot acolo, el a arătat şi cum a ajuns să conducă această localitate la scurt timp după Revoluţie.

„La data de 11.01.1990, Frontul Salvării Naţionale Bozieni, condus de Neculai Iacob, a desemnat primarul interimar, în persoana mea, pentru a duce mai departe destinele locuitorilor comunei. A fost o perioadă grea, s-au schimbat multe de atunci. Împlinim împreună 26 de ani de democraţie. Iar eu, alături de ei, sărbătoresc 26 de ani de când reprezint cu cinste şi onoare frumoasa comună Bozieni”.

Pe parcursul celor şase mandate şi jumătate, Doinel Grumezescu a candidat doar sub sigla PSD sau PSDR, iar între ceilalţi edili din judeţul Neamţ este cunoscut cu supranumele de „Patriarhul primarilor“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here