Alfred Simonis (PSD): Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!

0
88

Deputatul PSD Alfred Simonis susține că în această perioadă de criză impozitarea drastică a pensiilor speciale reprezintă o prima măsură de bun-simț. Banii ar fi mai utili dacă ar fi redirecționați spre sistemul de sănătate, spune deputatul.

“Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!

Loading...

Foarte mulți români suferă în aceste momente din cauza crizei. Mulți au fost deja trimiși în șomaj tehnic, alții își văd afacerile năruite și un viitor deloc fericit în față. Ei nu trebuie lăsați singuri să suporte efectele grave ale acestei crize, în timp ce alții se bucură în continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei.

Este timpul să facem ordine! Impozitarea drastică a pensiilor speciale este prima măsură de bun-simț! Acei bani sunt mai utili azi pentru a cumpăra echipamente de protecție pentru medici, ventilatoare sau alte materiale sanitare de maximă urgență.

Voi merge până la capăt și vreau ca acest proiect să treacă cât mai repede prin Parlament. Pentru că solidaritatea nu trebuie doar declarată, ci demonstrată prin fapte!”, a transmis Alfred Simionis.

Dar cine este acest deputat atât de preocupat de bunăstarea românilor? 

Meritele sale profesionale și educaționale tind spre zero, potrivit Newsweek.ro. Simonis a urmat Facultatea de Drept, la Universitatea Tibiscus, între 2005 și 2009. Universitatea Tibiscus a fost fondată în anul 1991. Apoi, lucrurile au degenerat: „cei care au pus bazele unității, reprezentată de soții Augusta și Aurel Anca, au fost trași pe linie moartă de gruparea din jurul conducerii universității.

Au fost, încetul cu încetul, blocați în a mai lua orice decizie și au fost deposedați inclusiv de ștampila unității….”, scrie banatulazi.ro

Au urmat numeroase procese, apoi, „Ministerul Educației Naționale, prin adresa 3296/21.06.2018, atrage atenția universității că nu are drept de a semna acte oficiale, înscrisuri, acte contabile, financiare, diplome și certificate….

Conform ministerului, Universitatea „Tibiscus” nu poate organiza examene de finalizare a studiilor universitare de licență și de master… Tot în Monitorul Oficial se consemnează faptul că toate cele patru facultăți intră în lichidare începând cu anul universitar 2018–2019”, arată sursa mai sus menționată.

Universitatea Tibiscus se află în categoria E (ultima, din cele cinci) la disciplina Drept în „Ierarhizarea programelor de studii din universități”, realizată de Ministerul Educației.

Alfred Simonis a fost directorul unei singure firme private BAYKOZ COM&DIST SRL. Aceasta a avut, în 2012 (ultimul în care PSD-istul a avut această funcție) un profit de 500 de euro și zero angajați. Apoi, Simonis a devenit consilier municipal la Timișoara. A fost propulsat Director Executiv la Aeroportul Internațional Traian Vuia și, ulterior, deputat.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here