Alegeri locale 2020. Tăriceanu a votat: sper ca cetățenii să fi tras învățămintele necesare

0
163

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a votat duminică dimineață la alegeri locale. „Bucureștenii au trăit un sentiment de frustrare”, a spus el după vot, potrivit Digi24.ro. 

„Românii să nu mai fie nevoiți între două partide mari care își pasează puterea între ele. Bucureștenii au trăit un sentiment de frustrare, pentru că au fost înșelați în așteptările lor, neexistând o dezbatere electorală directă între principalii candidați. Sper ca cetățenii să fi tras învățămintele necesare”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, după ce a votat.

El a spus că au fost condiții bune de vot la secția de votare: „Mi s-a părut foarte bine organizat și văd că nu este aglomerație”.

Călin Popescu Tăriceanu este suspect într-un nou dosar penal. Acuzațiile pe care i le aduc procurori sunt de abuz în funcție și au legătură cu anchetă penală demarată la începutul acestui an. Parchetul General a făcut investigații pentru abuz în serviciu și uzurpare de calități oficiale, după ce parlamentarul Cristian Marciu a rămas membru al Senatului, deși în 2015 justiția a decis definitiv că a încălcat legea incompatibilităților și ar fi trebuit să își piardă funcția.

Deci numai un personaj ca ăsta ar mai lipsi Bucureștiului, să ajungă Primar General…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here