Alegeri locale 2020: Ciolacu s-a chinuit să lege 3 cuvinte și chiar a reușit!

0
180

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus după ce a votat la alegerile locale că este „ferm convins” că bucureștenii „vor alege astăzi continuitatea”. El a votat la secția de votare din Școala Gimnazială Episcop Dionisie Romano, Buzău, potrivit Digi24.ro. 

La ieșirea din secție, liderul PSD a declarat că a votat pentru continuitate, vorbind despre dezvoltarea județului Buzău în următorii patru ani în același ritm în care s-a dezvoltat în ultimii patru ani.

„Sunt ferm convins că și bucureștenii, astăzi, vor alege continuitatea și oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă și vor vota cu oamenii care au realizări și care nu fac promisiuni. Cred că perioada umilinței față de medici, profesori, copii, părinți și bunici astăzi să ia sfârșit în România”, a spus Marcel Ciolacu, după ce a votat, în fața secției de votare.

El a spus că organizarea în secția de votare a fost „impecabilă”.

Ce NU se întreabă românii, legat de Ciolacu 

Când a devenit Ciolacu luptător cu rol determinant în evenimentele din decembrie 1989? În decembrie 1989? Sau puțin mai târziu, în ’90, când au început să se împartă asemenea certficate? Nicidecum. Ciolacu a devenit luptător cu rol determinant mult mai târziu. Simultan cu fulminanta sa ascensiune politică. Pentru că acel certificat, cică dă bine la CV!

Și care a fost mecanismul? Simplu! O judecătorie din localitatea în care el ar fi fost revoluționar s-a pronunțat și a stabilit acest statut.

Când s-a întâmplat asta? Imediat după evenimente? Nici vorbă. Chiar în urmă cu ceva timp. O instanță de judecată s-a tot gândit aproape 30 de ani până când, în fine, a ajuns la concluzia că domnul Ciolacu este revoluționar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here