„Vrem sa traim in libertate”. Filmare cu Marian Morosanu, in 1990, inainte de a fi batut de mineri. Olguta Vasilescu l-a catalogat drept „retardat”

0
23

Cunoscutul protestatar anti-PSD Marian „Ceausescu” Morosanu apare intr-o filmare realizata in mai 1990 in Piata Universitatii in timp ce scandeaza la o portavoce „Jos comunismul” in mijlocul unei multimi.

Printre multe alte jigniri aduse de către politicienii pe care-i interpelează fără nicio reținere, Morosanu a fost catalogat drept „retardat” de Lia Olguta Vasilescu, potrivit Aktual24.ro. Dragnea l-a numit “securilă” înainte să ajungă mecanic la Rahova. 

Loading...

„Vrem sa traim in libertate, cerem libertate, democratie. Jos comunismul!”, spune Morosanu la portavoce in Piata Universitatii. Numerosi oameni il asculta si scandeaza „Jos comunismul!”. In preajma acestora se afla un grup masiv de politisti cu casti de metal.

Recunoașteți personajul? Filmarea este din 1990.

Publicată de Generatia „Feisbuc” & Diaspora Romaneasca pe Sâmbătă, 12 septembrie 2020

Pe 12 decembrie 2019, Lia Olguta Vasilescu l-a calificat drept „retardat” pe protestatarul Marian Morosanu pentru ca acesta a indraznit sa-i ceara lui Raed Arafat, pe aeroport, sa demisioneze. Morosanu are un defect de vorbire dupa ce a fost batut de mineri in iunie 1990, la doua saptamani dupa aceasta filmare.

„Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook, comentand incidentul de pe aeroportul Otopeni.

Marian Morosanu l-a surprins pe Raed Arafat la aeroport si i-a cerut sa demisioneze. „Sa va dati demisia domnul Arafat. Colectivul, nu uitati”, a spus protestatarul. „Chem Politia si nu mai urcati in avion”, a replicat nervos Arafat.

De atunci încoace, Marian zis “Ceaușescu” a interpelat aproape toată clasa politică românească, în special cei vinovați de distrugerea justiției și a economiei. Aproape seară de seara, la ieșirea din clădirea televiziunii B1TV, politicienii dau față cu protestatarul care pune întrebări deranjatoare dar cât se poate de firești!

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here