Vlad Voiculescu: Lucian Bode MINTE!

0
59

Într-o postare recenta pe pagina sa de Facebook, Vlad Voiculescu l-a criticat în termeni duri pe ministrul “viteză”. Redăm integral, postarea dansului. 

“Am așteptat declarațiile ministrului Lucian Bode pe tema accidentului din weekend. Au venit abia astăzi, le-am citit acum și am scris câteva cuvinte dure aici. Le-am șters apoi…las doar atât: domnul ministru Bode MINTE! Profită de faptul că nu toată lumea a avut parte în calitate de demnitar de serviciile SPP.

Lucian Bode: “Șoferul SPP este singurul responsabil de traseu și de ducerea la destinație a demnitarului. Niciodată nu am fost preocupat cum conduc angajații SPP (…). La momentul accidentului, mă odihneam. (…) Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, să folosească semnalele acustice și luminoase. Șoferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care îl va urma și în ducerea la destinație a demnitarului. În astfel de deplasări nu există ne grăbim, există doar ajungem în siguranță la destinație”.

Am avut șofer și aghiotant din partea SPP în cele 7 luni ca ministru al sănătății în guvernul Cioloș. Niciodată, dar niciodată șoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului. Cu atât mai mult să folosească lumina albastră.

Mai clar: șoferii SPP sunt profesioniști – cu asta își câștigă pâinea. Și sunt militari. Nu încalcă regulile decât la solicitarea demnitarului de a ajunge în intervalul de timp X la locul Y și nu fac uz de lumina albastră sau alarmă specifică decât cu acordul expres (verbal, ce-i drept) al demnitarului.

Asumarea responsabilității e lucru rar la politicienii români. Acum vinovat e un șofer de la SPP… care bineînțeles că nu va scoate un cuvânt despre cum au stat de fapt lucrurile. Și vorba aia… nu a murit nimeni…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here