VIDEO viral, Pasajul Ciurel. Un autobuz merge pe trotuar, pentru că nu are loc pe drum

0
35

Autobuzele care circulă pe proaspătul pasaj inaugurat zilele trecute, Ciurel, trebuie să urce pe partea carosabilă pentru a putea traversa o anumită porțiune din acestă construcție.

Sorin Ioniță, director al organizației non-guvernamentale Expert Forum, a publicat pe Facebook o înregistrare VIDEO care a devenit rapid virală, înregistrând peste 340 de distribuiri în doar o oră de la postare.

Loading...

În acest clip se vede cum autobuzul, aflat într-o curbă, este forțat să urce pe trotuar pentru a evita impactul cu stâlpii de pe mijlocul drumului.

”Şi celebrul clip cu autobuzul care n-are loc pe noul pod Ciurel, ctitoria Oprescu-Firea (thks autorului). Acuma, şi podul şi autobuzul aparţin dnei Firea, deci cred că-i va pune la masă ca să negocieze ca băieţii, să nu mai facă atâta, scuzaţi, panaramă …” – a scris pe Facebook Sorin Ioniță.

Completare, la același subiect: 

Hai că s-a rezolvat traficul la podul Ciurel, au implementat softul: au pus jos un poliţist rutier să dea din mâini, ca să poată coborî maşinile de pe pod, în Virtuţii. Soluţia de 100 milioane euro. Tradiţie şi continuitate #SmartCity #TrafficManagement2point0

Şi celebrul clip cu autobuzul care n-are loc pe noul pod Ciurel, ctitoria Oprescu-Firea (thks autorului). Acuma, şi…

Publicată de Sorin Ionita pe Marţi, 22 septembrie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here