VIDEO Un mecanic a pus trenul „pe avarii“ la barieră şi a coborât să-şi ia o cafea. Scena a fost filmată la Constanţa

0
51

Un mecanic de locomotivă a oprit trenul la o trecere la nivel cu barieră din Constanţa pentru a-şi cumpăra o cafea. Poliţia a demarat o anchetă.

„Mecanicul locomotivei inscripţionate „Mircea Eliade“ şi folosită de către operatorul DB Schenker România, tracta o garnitură de marfă în cursul zilei de 22 martie, circulând dinspre Cernavodă spre Constanţa. Când a ajuns în Valu lui Traian, acesta a oprit garnitura în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată ce duce spre cartierul Zona C, a coborât din cabină, a intrat într-un chioşc din apropiere, unde a ieşit după câteva minute, cu o cafea în mână”, scrie publicaţia CTNews.ro.

Loading...

Întreaga scenă a fost surprinsă duminică, 22 martie, de unul dintre şoferii care se aflau opriţi în trafic la barieră, aşteptând ca trenul să îşi continue drumul.

Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că „în urma apariţiei imaginilor video, poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Constanţa s-au autosesizat si efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, mai notează publicaţia amintită.

Potrivit unor surse neoficiale, pe numele mecanicului de tren a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru încălcarea art. 339 Noul Cod Penal – Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, mai arată jurnaliştii de la CTNews.ro.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here