Video. Tupeu maxim, în centrul Bucureștiului: a blocat circulația, să-și ia o cafea!

0
61

Potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro, un tânăr cu un autoturism BMW înmatriculat în Vrancea a uitat de orice regulă de circulație și a lăsat mașina pe Calea Victoriei din București ca să-și ia o cafea.

Acesta și-a lăsat mașina în mijlocul străzii, în fața magazinului în care a intrat ca să-și cumpere o cafea. Culmea, în cele circa 10 minute cât a stat în magazin, nu a purtat nici masca sanitară.

„A parcat acest cetățean pe mijlocul străzii, 10 minute l-a claxonat toată Calea Victoriei, a întrat în magazin, și-a luat cafea și asta a fost, degeaba l-am rugat să-și pună masca”, a scrie Mirela, respectiv femeia care a încărcat imaginile pe Facebook.

Aceste “fenomene” în care rolurile principale sunt deținute de proprietari ai mărcii de autoturisme BMW sunt destul de des întâlnite în România. De altfel, această marcă respectabilă oriunde în lume, pare să atragă foarte mulți romani care nu au pic de respect pentru cei din jur. Reamintim evenimentul dintre un șofer al unui autoturism ce aparținea aceleiași mărci, care în plină zi a blocat o linie de tramvai, tot în București. Exemplele doar din acest an sunt mult prea multe pentru a putea fi enumerate, multe dintre ele rămânând totuși sub anonimat.

Politia RomanaJandarmeria RomânăA parcat acest cetățean pe mijlocul străzii, 10 minute l-a claxonat toata Calea…

Publicată de Mirela Marinescu pe Luni, 13 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here