Video. Tragedie: 45 de copii și tineri au murit carbonizați în autobuzul făcut scrum în Bulgaria. Câțiva pasageri au scăpat sărind pe geam

0
154

Apar informații teribile în cazul autobuzului care a luat foc, în această noapte, în jurul orei 2.00, pe autostrada Struma, în apropiere de satul Bosnek, Bulgaria.

Televiziunile locale anunță că toate cele 45 de victime erau copii și tineri. Toți au sfârșit carbonizați.

„Autobuzul transporta turiști din nordul Macedoniei, care călătoreau spre Skopje din Istanbul. La bord se aflau 53 de pasageri, inclusiv zeci de copii. Peste 40 au murit. Potrivit unor informații neconfirmate, au murit peste peste 10 copii, ceilalți erau tineri.

Aceasta este o mare tragedie cu compatrioții noștri”, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, care a ajuns în Bulgaria după accidentul de autobuz produs pe autostrada Struma, în care au murit 45 de persoane.

Autobuzul era înmatriculat în Macedonia și călătorea în convoi cu alte trei vehicule

Vehiculul este deținut de Besa Trans, înmatriculată în Rasce, municipiul Sarai din Republica Macedonia de Nord, a informat BGNES. Potrivit Nova TV, autobuzul morții călătorea în convoi.

Reprezentantul societății, care se află la locul tragediei, urmează să facă publică lista pasagerilor din cele patru autobuze care călătoreau în convoi.

Victimele vor fi identificate în baza analizelor ADN

Cele 45 de victime au sfârșit carbonizate, astfel că identificarea se va face în baza analizelor ADN.

Firma de transport va oferi, de asemenea, informații despre starea tehnică a vehiculelor și când au fost realizate inspecțiile tehnice ultima dată. Totodată, se va verifica starea suprafeței drumului și dacă există reclamații cu privire la accidente în același loc.

Din primele informații, autobuzul ar fi lovit o balustradă care restricționa o prelungire destinată staționării, pe partea dreaptă a benzii, apoi a luat foc. Anchetatorii au în lucru două ipoteze: o defecțiune tehnică bruscă sau dacă șoferul a adormirt la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here