VIDEO | Situație incredibilă: Șofer de autobuz încătușat de Poliția locală pentru că nu purta mască

0
550

Situație incredibilă la Bacău. Un șofer de autobuz a fost încătușat de Poliția locală pentru că nu purta mască, scrie Deșteptarea.ro.

Șoferul a fost dat jos din autobuz, i s-au pus cătușele și a fost băgat în duba Poliției locale.

Loading...

„Călătorii din mijlocul de transport în comun au fost oripilați de această întâmplare”, a scris sursa citată.

Potrivit relatărilor martorilor, în stația de la Piața Centrală, un polițist local a încercat să legitimeze un șofer de autobuz observat fără mască. Acesta l-ar fi insultat pe agent și ar fi plecat mai departe, ingnorând solicitarea acestuia, scrie Ziarul de Bacău.

Au fost chemate echipele de intervenție ale Poliției Locale, care, în stația de la BCR, l-a dat jos pe șofer și l-a imobilizat cu cătușe. Trecătorii au observat că nici polițiștii locali nu purtau mască și nu s-au ferit să îi admonesteze verbal.

Potrivit unui comunicat oficial al Politiei Locale Bacău, în urma incidentului, șoferul de autobuz a fost amendat cu 500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție și alți 500 de lei pentru ca refuzat să se legitimeze.

Victime colaterale au fost și un trecător, care a fost amendat cu 500 de lei pentru proferarea de injurii la adresa agenților și un taximetrist. Acesta din urma a fost amendat cu 490 de lei pentru expresiile jignitoare adresate polițiștilor dar și pentru oprirea neregulamentara în stația de autobuz.

„Totodată, în cadrul instituției a fost declanșată o anchetă internă cu privire la modul de intervenție a polițiștilor locali”, a declarat Oana Cojocaru, purtător de cuvânt al Politiei Locale Bacău.

Foto/video: Deșteptarea.ro

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here