Video. Revoltă a părinţilor într-un oraş din România, după ce un copil a spus că la şcoală a început vaccinarea împotriva Covid. Elevii au fugit de la ore, iar părinţii le-au luat apărarea

0
186

A fost panică luni la școala din Murgeni, unde mai mulți părinți s-au dus să-și ia copiii acasă, după apariția zvonului că aceștia sunt testați și vaccinați împotriva Covid-19. Totul a pornit de la scuza inventată de un elev care a fost prins chiulind.

Revoltați, părinții au luat cu asalt școala, în timp ce elevii părăseau în fugă sălile de clasă, tot haosul fiind filmat și transmis în direct pe Facebook, scrie Vremea Nouă.

„Uitati, în direct, a făcut anti-COVID fără să știe familia copilului. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați ce este aici, lume. Au speriat copiii! La școală speriați copiii! Animalelor! Uitați ce se întâmplă la școala orașului Murgeni. Au terorizat săracii copii la școală, le-a făcut teste anti-COVID, vaccinare. Copii, doamnă, au fugit plângând acasă.

Cum puteți să spuneți ”nu”? Sute de copii au fugit din clasă. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați cum fug părinții copiilor când au auzit. Suntem sălbatici că am venit să ne salvăm copiii? Păi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fără să știu? Le-a făcut vaccin la copii fără să fie anunțați părinții. Cum puteți să faceți vaccin la copii, doamnă, ce inimă aveți? Doamnă, dumneavoastră nu sunteți om”, striga unul din părinți.

Totul a pornit de la un elev care a chiulit

Incidentul s-a încheiat abia după sosirea poliției, în timp ce Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean au transmis că la școala din Murgeni nu a avut loc niciun fel de acțiune medicală.

În cele din urmă, s-a aflat că totul a pornit de la un elev care a chiulit și, pentru a ieși basma curată în fața părinților, a spus că a fugit pentru că la școală erau testați și vaccinați împotriva Covid-19.

Speriați că sunt vaccinați fără știrea lor (deși nu există un vaccin împotriva Covid-19), părinții au fugit la școală să-și ia copiii acasă și au creat un haos pentru care care a fost nevoie de intervenția poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here