Video. Regie sau adevăr? Will Smith l-a lovit în faţă pe comediantul Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre soţia sa

0
71

Cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Oscar, care şi-a menţinut constant spiritul degajat, a fost zguduită de un schimb de replici incredibil, după ce Will Smith s-a simţit ofensat de o glumă făcută de Chris Rock despre soţia sa, Jada Pinkett Smith.

Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor şi şi-a cerut scuze academiei şi colegilor pentru incident: „Dragostea te va face să faci lucruri nebuneşti”, a spus el.

După ce Rock i-a spus în glumă lui Smith că aşteaptă cu nerăbdare o continuare a filmului „G.I. Jane”, Smith s-a ridicat de pe scaunul său de lângă scenă, s-a îndreptat spre Rock şi l-a lovit cu palma peste faţă.

După ce s-a aşezat la loc, Smith i-a strigat lui Rock „să nu mai scoaţi numele soţiei mele din (înjurătură) gura ta”.

Aceasta nu este prima dată când Rock o aduce în discuţie pe Pinkett-Smith la Oscaruri. În 2016, ultima dată când Rock a fost gazda ceremoniei, el a spus: „Jada Pinkett Smith boicotând Oscarurile este ca şi cum eu aş boicota chiloţii Rihannei – nu am fost invitat!”.

Momentul a şocat publicul de la Dolby Theatre şi telespectatorii de acasă. La pauza publicitară, prezentatorul Daniel Kaluuya s-a apropiat pentru a-l îmbrăţişa pe Smith, iar Denzel Washington l-a escortat până la marginea scenei.

Până în acel moment, spectacolul decursese destul de bine. Ariana DeBose a devenit prima afro-latină care a câştigat un premiu Oscar pentru actriţă în rol secundar, în timp ce Troy Kotsur a devenit primul actor surd care a câştigat un premiu.

UPDATE: Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor şi şi-a cerut scuze academiei şi colegilor pentru incident: „Dragostea te va face să faci lucruri nebuneşti”, a spus el.

Sursa știre : Mediafax 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here