Video. Protest fără măşti de protecţie în Piaţa Victoriei, faţă de „dictatura sanitară”: „Vrem eliberare, nu carantinare”

2
97

Potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro, un protest la care participă persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus are loc, duminică, în Piaţa Victoriei.

Oamenii protestează faţă de”dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu poartă măşti de protecie şi nu resectă distanţa fizică. Participanţii cer ”libertate” şi strigă ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare”.

Protestul a fost organizat pe Facebook şi a început la ora 18.00, numeroase surse indicând faptul că în spatele acestuia se află oameni ce participă în mod constant la emisiunile de la Antena 3 in care este lăudat PSD, sau anexe ale acestor persoane, ușor influențabile.

Majoritatea persoanelor care participă la manifestare nu poartă mască de protecţie şi nu este respectată distanţa fizică, la faţa locului fiind mai multe echipaje de jandarmi.

Oamenii au steaguri tricolore, afişe cu mesaje împotriva autorităţilor, dar şi bannere pe care scrie ”Respectaţi Constituţia”, ”Jos dictatura medicală! La puşcărie” sau ”Stop dictaturii sanitare”.

”Vă aşteptăm în piaţă să arătăm acestor dictatori nazişti că nu pot să încalce drepturile omului la nesfârşit, că nu pot să ne ia copiii, bunurile şi libertatea de exprimare”, a transmis una dintre iniţiatoarele protestului.

Protestatarii cer ”libertate” şi strigă ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare”, neștiind ca de fapt în momentul de față puterea de legiferare stă în majoritatea parlamentară deținută de PSD sau în deciziile CCR, care nu este altceva decât o anexă a acestui partid.

Protestatarii care încalcă în mod voit legea, reclamă abuzuri ale autorităţilor comise în ultimele trei luni de zile, în legătură cu gestionarea pandemiei de coronavirus, pe care cei prezenţi în piaţă o neagă.

Publicată de Iosefina Pascal pe Duminică, 12 iulie 2020

2 COMENTARII

  1. Acest comentariu este politic si anti demonstranti, NOI cei de pe FB nu suntem angajati partinic ci avem ceva de spus, este timpul ca si la NOI sa nu mai fie DIKTATURA, aceste reguli sanitare trebuies recomandate si nu AMENZI-bile, daca chiar respectam populatia… NU pesedeul a organizat… NOI care ne-am saturat de guvernul pe care toti ni l-am dorit, acum vedem rautatea lor si cum organizeaza diktatura sociala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here