Video! Nicio mirare, ba chiar ne așteptam: PSD, campanie de pomeni cu punga in Bucuresti. Poliția Locală îi protejează

0
51

PNL Bucuresti a anuntat, miercuri, ca primarul Sectorului Daniel Florea „continua seria de ilegalitati” si pune reprezentantii PSD sa ofere oamenilor vouchere sociale de 100 de lei, de la Primarie, sa imparta pungi la portile caselor si tricouri cu sigla partidului.

Totul sub atenta supraveghere a Politiei Locale de sector, adauga liberalii care au transmis si imagini cu aceste actiuni.

„Aceste vouchere valorice se dau prin Centrul Multifunctional Sf Andrei si nu au fost aprobate de Consiliul Local. Sunt dovezi clare ale faptului ca Daniel Florea incalca legislatia electorala si se comporta in Sectorul 5 ca pe propria mosie. Nu e prima data cand acest personaj apeleaza la «pomeni electorale» pentru propria sa imagine si in beneficiul sau electoral.

De la smartwatch-uri care nu au functionat niciodata, pana la pachete cu dulciuri si rechizite inscriptionate cu initialele sale, Florea a transformat intregul Sector 5 intr-un imens tablou narcisist, punandu-si numele pana si pe pubele, pe hainele celor de la salubritate, sau pe masinile de gunoi”, a transmis filiala PNL Bucuresti intr-un comunicat de presa citat de news.ro.

Sursa citata mai spune ca „vanitatea primarului Florea a atins cote nemaiintalnite”.

„Se joaca cu nervii locuitorilor, care au ajuns sa fie exasperati de mizeria si debandada din acest sector. PNL Bucuresti il someaza pe actualul primar al Sectorului 5 sa inceteze sa cumpere cumpere voturi si sa iasa in fata electoratului, daca are curaj”, mai arata sursa mentionata.

Pe 29 iulie a inceput perioada electorala aferenta alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din data de 27 septembrie, potrivit AEP. Campania electorala incepe la data de 28 August si se incheie pe 26 septembrie, ora 07.00.

❗ Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, recidivează și continuă seria ilegalităților, crezând că mai are vreo șansă să…

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Miercuri, 26 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here