Video. Declarație îndrăzneață a unui doctor! Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

0
38

Directorul ştiinţific de la Pfizer spune că “Cel de-al doilea val” este falsificat prin testele fals-pozitive de COVID, “Pandemia s-a sfârşit”. 

Într-o declaraţie uimitoare, un fost director ştiinţific de la gigantul farmaceutic Pfizer spune că “nu există vreo dovadă ştiinţifică care să sugereze că ar trebui să apară un al doilea val.” Dezvăluitorul din “Big Pharma” afirmă că rezultatele fals pozitive inevitabile din testele cu eficienţă îndoielnică pentru COVID sunt folosite pentru a manufactura un “al doilea val” bazat pe “noi cazuri.”

Loading...

Dr. Mike Yeadon, un fost vice-preşedinte şi director ştiinţific la Pfizer timp de 16 ani, spune că jumătate dacă nu chiar “aproape toate” testele pentru COVID sunt fals-pozitive. Dr. Yeadon mai spune că pragul pentru imunitatea de turmă ar putea fi mult mai mic decât s-a crezut iniţial şi că acesta s-ar putea să se fi atins déjà în multe ţări.

Într-un interviu dat săptămâna trecută Dr. Yeadon a fost întrebat:

“ne bazăm politica guvernamentală, politica economică, politica libertăţilor civile în sensul limitării întâlnirilor la şase oameni în şedinţe…toate le bazăm pe ceea ce ar putea la fel de bine să fie, date complet false despre acest coronavirus?”

Dr. Yeadon a răspuns cu un simplu “da.”

Dr. Yeadon a spus într-un interviu că dată fiind “forma” tuturor indicatorilor importanţi, dintr-o pandemie mondială aşa cum sunt spitalizarea, folosirea ATI şi numărul de morţi, “pandemia este terminată.”

Yeadon a spus în interviu:

“Dacă n-ar fi datele de testare pe care le vedem mereu la TV, am concluziona, pe bună dreptate că pandemia s-a sfârşit, fără să se fi întâmplat prea multe lucruri. Bineînţeles că oamenii merg la spital, devreme ce intrăm în noul sezon de gripă…dar nu există date ştiinţifice care să sugereze că va veni un al doilea val.”

Într-o publicaţie de luna asta, în care a scris alături de doi co-autori, Yeadon şi colegii lui au scris, “How Likely is a Second Wave?”:

“S-a observat că în ţările cu infectări masive din Europa şi câteva state din SUA forma curbei deceselor zilnice raportate la timp este similară cu ce se întâmplă în Anglia. Multe dintre aceste curbe nu sunt chiar similare, dar aproape supraimpozabile.”

În datele din Anglia, Suedia, SUA, şi restul lumii, se poate vedea că în toate cazurile, decesele au crescut din martie până la mijlocul şi finalul lui aprilie, după care au început să scadă într-o pantă lină care s-a aplatizat spre sfârşitul lunii iunie şi continuă până astăzi. Numărul de cazuri totuşi, bazat pe teste, creşte şi are suişuri şi coborâşuri destul de ample.

Media din SUA deja ridică aşteptările unui “al doilea val.”

Source

Source

Source

Source

Rata de supravieţuire la COVID este estimată acum la 99,8%, similară cu a gripei, înainte de imunitatea limfocitelor T

Rata de supravieţuire la COVID-19 a fost actualizată din luna mai la 99,8% din infecţii. Asta e apropiată de cea a gripei comune, a cărei rată de supravieţuire este de 99,9%. Deşi COVID poate avea efecte secundare serioase, la fel ca şi gripa sau orice altă boală respiratorie. Rata prezentă de supravieţuire e mult mai mare decât prognosticul macabru din martie şi aprilie citat de Dr. Anthony Fauci, de 94%, sau de 20 până la de 30 de ori mai letală. Rata de deces a celor infectaţi (IFR) acceptată de Yeadon şi colegii citată în ziar este de 0,26%. Rata de supravieţuire a bolii este 100% minus IFR.

Dr. Yeadon a accentuat că, contagiozitatea “noului” COVID-19 este nouă doar în sensul că este un nou tip de coronavirus. Dar, a spus el, există în prezent patru tulpini care circulă liber prin populaţie, legate mai mult de răceala comună.

În lucrarea ştiinţifică, Yeadon et al a scris:

“Sunt cel puţin patru membri ai familiei bine caracterizaţi (229E, NL63, OC43 si HKU1) care sunt endemici şi cauzează unele dintre răcelile comune pe care le contractăm în special iarna. Toate au secvenţe cu asemănări izbitoare cu noul coronavirus.”

Cercetătorii afirmă că mare parte din populaţie are deja, dacă nu anticorpi pentru COVID, măcar un anume nivel de imunitate a “limfocitelor-T” de la expunerea la alte coronavirusuri înrudite, care circulau cu mult timp înaintea COVID-19.

Citește mai multe detalii aici 

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here