VIDEO. Cum şi-a înscenat Selly propriul accident pentru a se răzbuna pe România TV. Toată presa a muşcat momeala

0
57

Vloggerul Andrei Şelaru, cunoscut sub numele de Selly (19 ani), şi-a înscenat propriul accident de maşină în încercarea de a se „răzbuna“ pe postul de ştiri România TV, pentru că a difuzat un fake news grosolan despre el, după cum a explicat chiar tânărul, pe canalul său de YouTube, potrivit Adevărul.ro. 

Toată presa a scris despre „cel de-al doilea accident al lui Selly“, chiar dacă pe majoritatea romanilor nici măcar nu-i interesează cine este acest personaj, fiind multe comentarii negative la adresa știrilor despre el.

După ce România TV a difuzat un fake news despre vloggerul Selly, cu burtiere precum „Urlete în casa lui Selly, picioare în gură“ şi „Selly şi Dorian Popa, scandal de proporţii“, tânărul s-a hotărât să le dea „o lecţie“ jurnaliştilor postului.

Aşa a ajuns să-şi însceneze propriul accident auto. Selly a fabricat un filmuleţ „cu ajutorul câtorva prieteni“, în care părea că şi-a avariat maşina, iar un „trecător“ a înregistrat tot momentul.

Clipul a fost apoi trimis postului România TV. Toată presa a muşcat însă „momeala“, inclusiv „Adevărul“ presa care s-a grăbit și  a dat mai departe ştirea despre „cel de-al doilea accident“ al vloggerului.

Menţionăm că nimeni nu l-a contactat pe Andrei Şelaru pentru a confirma accidentul în momentul în care ştirea a fost publicată, toți ziariștii preluând știrea unii de la alții, fapt ce se întâmplă adesea în presa, nu numai în cea din România.

Într-un video publicat pe canalul său de YouTube, Selly explică că intenţia lui a fost să demonstreze că „nu tot ce vedeţi la televizor este adevărat“. „Am făcut-o ca să vă arăt cât de uşor este să dezinformezi şi că nu tot ce vedeţi la televizor este adevărat. Maşina e un model 3D şi totul a fost regizat de mine! (…) Postul ăsta de ştiri mi-a speriat toată familia pentru un punct de rating în plus!“, a spus Selly.

„Nu este pentru prima dată când ăştia mint în legătură cu mine doar ca să facă audienţă (…). Am regizat toată porcăria asta pentru ca voi să vedeţi că nimic nu poate fi 100% de încredere“, a mai spus vloggerul.

Explicaţiile tânărului aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here