VIDEO. Când ajutorul vine de unde nici nu te aștepți: patru frați au primit gratuit un apartament de la o familie de români din Spania

0
187

Echipa Visuri la cheie a ajuns în Petroșani, a cunoascut povestea unor copii care au trecut prin momente greu de descris în cuvinte, potrivit Stirileprotv.ro. 

Andrei, un tânăr de 27 de ani, a ajuns să fie părinte pentru frații lui mai mici. Mama lor s-a stins din viață cu mulți ani în urmă, iar băiatul a ales să plece la muncă în străinătate, în timp ce frații lui au rămas în grija tatălui.

Tânărul s-a întors imediat acasă, după ce a aflat că sora lui este în spital, în stare gravă. Vinovat? Tatăl lor. „A fost durere mare. A avut ca urmare o lungă recuperare, am fost cu ea la medic, i s-a spus că lovitura a fost foarte periculoasă”.

„Tatăl meu începuse să consume alcool tot mai mult, venea de la muncă.. scandaluri, certuri. Foarte mult își descărca furia pe mine. Venea și-mi zicea că ce-i cu mâncarea asta, că de ce ai făcut curățenia așa – nimic nu-i convenea din ce făceam și încercam să-i explic că nu are cine să mă învețe și că o să învăț cu timpul să fac și o ciorbă de care-i place lui… dar el nu înțelegea lucrurile astea – niciodată nu m-a înțeles”, a povestit, cu lacrimi în ochi, copila care a pornit în viață cu traume serioase din cauza tatălui.

Din păcate, copiii nu aveau o locuință a lor. Au moștenire o parte din casa bunicii, pe care o împart cu alte rude, așa că echipa Visuri la cheie nu a avut ce să renoveze, însă de mult am învățat că lucrurile bune se fac în echipă!

O familie de români, stabilită în Spania, care urmărește emisiunea, a vrut să doneze un apartament cu trei camere unei familii care merită, iar acești copii, chiar merită! Locuința nu era într-o stare bună, însă echipa a făcut o transformare de vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here