Video. Bataie intre PSD-isti si AUR-isti in Parlament, Sosoaca a facut galerie. Deputat AUR: „Ne intalnim in afara Parlamentului si vedem cine este prost. Mi-ai spart telefonul”

0
146

Potrivit informațiilor furnizate de Aktual24.ro, Deputatul PSD Adrian Solomon, presedinte al Comisie de Munca, l-a lovit luni in Parlament pe deputatul AUR Ciprian Ciubuc in timpul dezbaterilor legate de certificatul verde. Ciubuc i s-a plans apoi lui George Simion ca PSD-istul i-a spart sticla de la telefon.

Solomon s-a enervat pentru ca era filmat de Ciubuc, care il intreba de ce sustine certificatul verde. „Prostule, hai, pleaca”, i-a raspuns Solomon lui Ciubuc.

„Vezi si te controleaza ca ne intalnim in afara Parlamentului si vedem cine este prost”, a amenintat Ciubuc.

In acel moment, Solomon s-a ridicat din banca si i-a lovit telefonul lui Ciubuc. „Bai, dar chiar asa de nesimtit esti, sa-mi dai peste telefon? Nu ti-e rusine? Calmeaza-te, ce ai? Nu-ti place sa te filmez?”, a strigat Ciubuc.

Solomon l-a lovit apoi din nou pe Ciubuc.

Ciubuc a inceput apoi sa strige, in timp ce Simion a venit repede in ajutorul lui: „Domnul Solomon mi-a spart telefonul!”.

Solomon s-a repezit apoi la tribuna Parlamentului, de unde a inceput sa se planga ca este hartuit de AUR-isti.

„Sunt hartuit si agasat in permanenta. Ori il invitati sa isi inchida telefonul, ori il invitati afara din sala, dar eu nu pot sa-mi exercit mandatul cu astfel de persoane”, a spus Solomon.

Cand a coborat de la tribuna, Solomon a incercat sa smulga un banner urias care era tinut in maini de parlamentarii AUR.

„Rusine sa va fie, nici pe stadion nu va puteti comporta in halul asta”, se auzea Sosoaca strigand in sala la adresa lui Solomon.

„Mi-a spart telefonul, sa-mi cumpere un alt telefon sau sa-mi schimbe sticla”, a continuat sa se planga Ciubuc de la AUR.

„Ai garantie la el?”, a intrebat un alt parlamentar, batjocoritor.

„Nu am garantie, mi-a spart sticla”, s-a plans Ciubuc in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here