VIDEO. Au reușit să dezbine lumea cu totul: bătaie în toată regula între vacciniști și anti-vacciniști, la Toulouse

0
222

Mii de oameni au protestat în Franța față de permisul sanitar care este obligatoriu la intrarea în restaurante și centre comerciale. La Paris și în alte orașe, manifestațiile au devenit violente.

La Toulouse, în Franța, cei care se opun vaccinării s-au luat la propriu la bătaie cu cei pro-vaccinare. Incidente au avut loc și în Grecia, la Salonic, anunță Digi24

Bărbați cu bâte i-au atacat pe cei care protestau față de certificatele Covid-19 la Toulouse. Scenele violente au aut loc sâmbătă, după ce în întreaga țară au fost organizate marșuri împotriva permiselor de sănătate.

Documentul ce dovedește că o persoană a fost vaccinată este obligatoriu pentru a intra în locuri precum restaurante, baruri, cinematografe sau muzee.

Încăierarea de la Toulouse a izbucnit între aproximativ douăzeci de persoane și manifestanți care luau parte la marșul împotriva permisului sanitar.

Bulevardul Carnot din Toulouse a fost transformat într-un adevărat ring de box. Bătaia a fost pe cât de scurtă pe atât de violentă și mulți cred că cei care au atacat sunt extremiști de dreapta. Ei ar fi fost deranjați de un banner, asociat cu extrema stângă, pe care scria „Jos statul, polițiștii și patronii – Revoluție fără frontiere”. Bătăușii s-au făcut nevăzuți la apariția poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here