VIDEO Angajații ADP Sector 4 au fost filmați dansând pe melodia “Jerusalema” în curtea instituției. Mătura, folosită ca accesoriu

0
47

Pe grupul de Facebook “Ce facem în sectorul 4” a fost publicată o filmare în care aproximativ 100 de angajați Totul Verde SA (Amenajarea Domeniului Public 4) dansează pe melodia “Jerusalema”, potrivit Digi24.ro. 

Clipul video începe cu zeci de angajați care ies dintre mașinile instituției și se aliniază, formând un pătrat.

“Toți cei pe care-i vedeți că se ocupă de parcuri, străzi, grădini ori dezinsecții sunt oameni simpli, cu dreptul la o viață normală! Dotați cu echipamente și scule corespunzătoare, care le ușurează activitatea, dau sens vieții lor, dar și sănătății noastre! În timpul lor liber și-au pus ambiția să fie în pas cu actualele tendințe și au învățat pasul de la hitul Jerusalema.

Voia bună și distracția au dat tonul atunci cînd au hotărât că e momentul să-și etaleze talentele ascunse, într-un decor familiar lor! Ce-a ieșit, vedeți în acest clip!”, este mesajul transmis pe pagina Totul Verde SA.

Oamenii sunt îmbrăcați în uniformă și au mături în mâini, pe care le folosesc în timpul dansului.

Clipul video se încheie cu angajații ADP filmați de sus, cu ajutorul unei drone.

“Începând cu data de 24.06.2020, AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (A.D.P.4) S.A. și-a schimbat denumirea în S.C. TOTUL VERDE. S.A.. Societatea Comercială AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (ADP4) s-a înființat la data de 30.05.2002, moment în care a preluat vasta experiență a celor 24 de ani de activitate a Administrației Domeniului Public Sector 4”, se arată pe pagina de Facebook Totul Verde S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here