Video. Adolescentă însărcinată bătută cu biciul în curtea casei, în Suceava. Mama fetei filmează tot

3
4051

O adolescentă însărcinată a fost bătută cu biciul în curtea casei, în Suceava. Mama fetei filmează tot şi imaginile sunt înfiorătoare. Fata nici nu îndrăzneşte să fugă, de frica agresorului ei, potrivit informațiilor furnizate de ObservatorTv.

Portalul suceavalive.ro a publicat un filmuleţ de câteva zeci de secunde cu imagini de o violenţă teribilă. Sursa citată susţine că e vorba despre un abuz domestic inimaginabil în comuna suceveană Hododnic de Sus.

Loading...

O fată de 15 ani, care este și însărcinată, este victima “soțului” său, care ascultă muzică și o loveşte fără milă cu un bici, apoi cu pumnii, după ce fata cade la pământ. De frica agresorului, fata nu se mişcă şi nici glas să plângă nu are, deşi se înţelege din imagini că hohoteşte de durere.

Un clip filmat și postat pe internat a stârnit sute de reacții. O fată de 15 ani, care este și însărcinată, este victima soțului său care ascultă muzică și o supune la tot felul de umilințe.Imagini cu puternic impact emoțional!

Sursa citată mai scrie că imaginile sunt filmate de mama fetei.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

3 COMENTARII

  1. Ok, dar nimeni nu face nimic, autoritațile din comuna sau satul acela nu au fost sesizati de nimeni? Ok, e prea frageda pt un copil sa fie gravida, este însăși ea un copil dar cum sa dai in așa hal in ea. Voinicule !!! chiar daca te-a suparat nu o căsăpesti așa, ce zici dacă aș da ochi cu tine ai mai fi la fel de dur?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here