Vela: Coronavirusul nu alege între doctrine politice, între sexe sau între vârste. Teribiliştii să consulte datele

0
19

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, sâmbătă, la Deva, că numărul crescut de infectări cu noul coronavirus, din ultima perioadă, este “un semnal de alarmă” pentru fiecare român şi fiecare cetăţean trebuie să dea dovadă de responsabilitate, în contextul actual.

“Cred că această creştere din ultima perioadă este un semnal de alarmă pentru fiecare român, pentru că ce este important să ştie toată lumea, este acest lucru: coronavirusul nu alege între doctrine politice, între sexe sau între vârste. […]

Loading...

În acest sens, trebuie să realizăm fiecare dintre noi că trebuie să fim responsabili, trebuie să avem grijă – boala pe care o putem, din păcate, să o contractăm nu este periculoasă doar pentru noi, ca individ, ca persoană, este periculoasă pentru cei dragi.

Pentru că un virus contractat la o terasă, într-un spaţiu public, la un magazin, în mijlocul de transport, din neglijenţă sau în alte condiţii, din teribilism, poate fi dus acasă şi să facă în familie o adevărată dramă”, a afirmat Marcel Vela, citat de Agerpres.

Ministrul le-a sugerat celor care neagă gravitatea situaţiei privind pandemia de Covid-19 să facă o analiză atentă a datelor statistice, şi a subliniat că tragediile produse de noul coronavirus reprezintă “cea mai crâncenă” evaluare a acesteia.

“În acest sens, îi rog pe toţi cei care sunt teribilişti sau iresponsabili să analizeze cu multă atenţie statistica şi să vadă că zilnic sunt oameni care, din păcate, nu mai stau lângă familiile lor, sunt decese, sunt tragedii care, până la urmă, sunt cea mai crâncenă şi realistă evaluare a acestei epidemii”, a menţionat Marcel Vela, citat de Epochtimes-romania.com.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here