Unul dintre cei mai tari luptatori UFC care vrea s-o ajute pe fata batuta din Targu Jiu! Cazul care a făcut inconjurul lumii

0
24

Cazul fetei de 13 ani batute si umilite de o tanara cu un an mai mare ajunge la proportii internationale!

Unul dintre cei mai mari luptatori ai momentului, Dillon Danis, vrea s-o ajute pe copila din Tg. Jiu. Danis a postat pe conturile sale de pe retelele de socializare filmuletul bataii primite de fata. Vrea s-o caute si s-o ajute si cere sprijinul fanilor sai pentru a ajunge la micuta!

Loading...

Imaginile în care patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o alta, de 13 ani, la Târgu Jiu, au apărut în spaţiul public săptămâna trecută.

Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, parinţii celorlalte fete fiind amendaţi cu câte 500 de lei.

“Trebuie să o găsim pe această domnișoară și să-i aducem tot ce are nevoie, este atât de greu de urmărit. Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!” a fost mesajul transmis de Dillon Danis, pe Instagram și Twitter. Danis are 27 de ani și este născut în Statele Unite ale Americii.

Postarea de pe Instragram a lui Dillon Danis a fost vizualizată de aproape 500.000 de ori, iar sute de comentarii au fost postate. Sportivul are peste un milion de următoritori.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here