Un nou-născut a fost salvat de mai mulți pui de cățel după ce a fost abandonat. Întâmplarea a emoționat o lume întreagă

0
150

Momentul în care un nou-născut abandonat a fost salvat de mai mulți pui de cățel a emoționat o lume întreagă. Puii i-au ținut de cald până când acesta a fost găsit de un localnic, potrivit Digi Animal World. 

Bebelușul din provincia Chattisgarh, India a fost abandonat de o mamă care nu-l dorea, iar autoritățile l-au găsit pe acesta înconjurat de mai mulți pui de cățel. Potrivit polițiștilor, mama puilor i-a pus pe micuți lângă nou-născut atunci când l-a găsit pentru a-l ajuta să treacă peste noapte rece. Aceștia au stat lipiți de copil și l-au ajutat să-și mențină temperatura corpului constantă.

Copilul fusese părăsit în mod sfâșietor în timpul nopții, fără nicio îmbrăcăminte și cu cordonul ombilical încă atașat. Potrivit rapoartelor, bebelușul, acum numit Akanksha, a fost găsit de un câine fără stăpân, care a avut grijă de el, împreună cu puii ei, până a doua zi când un localnic l-a auzit plângând, potrivit Mirror.

„Căldura cățeilor și a mamei lor a ținut acest nou-născut în viață. Temperatura scade foarte mult noapte, mai ales acum că este decembrie. Trebuie să recunoaștem că bebelușul a avut noroc”, a declarat un localnic.

Localnicul l-a auzit pe bebeluș plângând și a mers imediat să verifice. Acesta a fost găsit complet nevătămat, fiind protejat de o cățelușă și de puii ei. Bărbatul a informat imediat o organizație, care ulterior a anunțat poliția. Bebelușul a fost preluat de către Child Line Project și examaminat de medici la un spital local.

„La 11 dimineața, am văzut că în satul nostru este o fetiță nou-născută care plângea și zăcea alături de căței. Am intrat în panică și am informat departamentul de sănătate înainte ca nou-născutul să fie dus la spital pentru un control suplimentar”, a declarat bărbatul care a găsit bebelușul.

„Nu sunt părinți, sunt niște criminali. Este un miracol că nou-născutul a supraviețuit mai ales că mulți câini vagabonzi pot fi răi în toiul nopții”, a spus un localnic.

O anchetă este în desfășurare, iar poliția îi caută părinții bebelușului. Ofițerul superior IPS al Poliției din Chhattisgarh a declarat că este șocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here