Ultimul asalt – disperare mare. Firea scoate ultima arma: lacrimile. Plange intr-un interviu cu Dana Budeanu – Video

0
193

Potrivit Aktual24.ro, Dana Budeanu a realizat vineri un interviu cu prietena ei, Gabriela Firea, in care i-a adus osanale iesite din comun. Budeanu a recunoscut ca a lucrat cu Firea in aceasta campanie.

„Dementa o inconjoara pe Gabriela Firea. Te sustin si te-am sustinut din secunda in care mi-am dat seama ca esti singura impotriva tuturor. Impotriva tuturor”, i-a spus Budeanu lui Firea, in timp ce aceasta lacrima.

Firea a lacrimat din nou cand Budeanu i-a adus aminte cata grija a avut primarul Capitalei de pensionari. „Mi-e si jena sa spun batrani, a capatat conotatie peiorativa. Le spun seniori, nu spun cum spun ceilalti ca batranii nu merita nimic”, a pretins Firea.

Apoi, Budeanu a recunoscut ca a lucrat indeaproape cu Gabriela Firea in aceasta campanie electorala.

„Am avut multe disensiuni in aceasta campanie, tu ai dorit sa vorbim despre oameni, eu despre adevar”, a spus Budeanu.

Gabriela Firea a declarat joi seara la Antena 3 ca PNL si USR „au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile” sale si ale celorlalti candidati ai PSD. „Am primit informatii ca, la cateva dintre sedinte, li s-a aratat o modalitate prin care, purtand manusi si lipind pe un simplu deget o mica stampila din cauciuc, poti sa murdaresti buletinul de vot de asemenea maniera incat sa pretinzi ca trebuie sa fie anulat”, a sustinut Firea.

„Am citit si eu si am primit indicii ca se poate interveni in sensul fraudarii alegerilor. (…) Eu nu cred ca institutiile statului vor face acest lucru, dar, din cate aud si eu si cred ca aud destul de bine, PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele, spre exemplu, si ale celorlalti candidati din partea noastra. Am primit informatii ca, la cateva dintre sedinte, li s-a aratat modalitate prin care, purtand manusi si lipind pe un simplu deget o mica stampila din cauciuc, poti sa murdaresti buletinul de vot de asemenea maniera incat sa pretinzi ca trebuie sa fie anulat”, a afirmat Gabriela Firea, joi seara, la Antena 3.

Ea a adaugat ca spera ca institutiile statului sa faca verificari in acest sens.

„Aceasta informatie am primit-o si sper ca institutiile statului sa verifice pana la capat si sa constate daca exista astfel de incercari de fortare de anulare a voturilor pentru mine si pentru ceilalti candidati social-democrati, primari in functie, in special”, a spus Gabriela Firea.

Firea a mai sustinut ca are dovezi ca reprezentanti ai conducerii Postei Romane au chemat angajati la masa si le-au cerut sa voteze candidatii PNL-USR, promitand majorari salariale si facand presiuni.

FATA IN FATA CU GABRIELA FIREA!

Publicată de stiripesurse.ro pe Vineri, 25 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here