Ucis de părinții furioși pentru că nu era însurat. Bărbatul se întorsese în Iran, de la Londra, de dorul celor care i-au devenit călăi

0
223

Un regizor iranian a fost ucis și dezmembrat de părinții săi, care erau furioși pentru faptul că, la 47 de ani, acesta nu era însurat. Babak Khorramdin a fost înjunghiat într-o crimă de onoare și tăiat în bucăți, spun polițiștii.

Babak Khorramdin a fost omorât după ce s-a întors în Iran, de la Londra, după un scandal iscat în casa părinților săi, pe motiv că nu era căsătorit.

Părți din cadavrul lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului.

Părinții au mărturisit alte două crime, pe lângă uciderea fiului lor

Agenția de știri Rokna a transmis că părinții au mărturisit că și-au ucis fiul și i-au aruncat trupul. De asemenea, ei au mărturisit că și-au ucis și fiica și ginerele cu ani în urmă, scrie Mirror.

Cei doi soți sunt acum arestați.

„Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea”, a povestit tatăl regizorului, în fața anchetatorilor.

Trupul regizorului a fost dezmembrat în baia părinților lui din Iran

Akbar Khorramdin a spus că, după ce și-a omorât fiul, i-a dus trupul la baie cu ajutorul soției, iar acolo l-au tăiat în bucăți și l-au pus într-o valiză și trei coșuri de gunoi.

Corpul lui Khorramdin a fost descoperit pe strada Nafisi din Ekbatan. Poliția a percheziționat casa familiei și a descoperit dovezi ale crimei.

Babak Khorramdin se întorsese în Iran de dorul părinților

Babak Khorramdin și-a făcut studiile la Teheran, după care s-a mutat la Londra pentru mai mulți ani. Ulterior s-a întors în țara natală pentru a preda regie de film.

Regizorul a realizat mai multe lungmetraje și scurtmetraje cunoscute, inclusiv Crevice, Hole și Oath to Yashar, care spune povestea unui tânăr care se mută la Londra și simte lipsa părinților rămași acasă, în Iran.

Sursa știre : observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here