Traian Berbeceanu anunta ca nu este interesat de functii in PNL sau sa candideze la alegeri

0
67

Traian Berbeceanu si-a explicat decizia de a se inscrie in PNL. El spune ca nu vizeaza nicio functie de conducere si ca nu isi doreste un loc pe listele de candidati, potrivit informațiilor furnizate de Aktual24.ro. 

„De ce acum? Pentru ca, cred cu tarie, este momentul ca in viata tuturor partidelor sa apara oameni noi, care pana acum nu au mai fost implicati politic.

Pentru ca am hotarat sa nu mai privesc de pe margine, sa ma implic, sa nu mai fiu nevoit sa invoc eternul ‘in locul lor asa as face’.

Si nu in ultimul rand, pentru ca am dreptul!

De ce PNL? Pentru ca mereu am avut simpatii liberale.

Pentru ca in organizatiile din judetul meu sunt oameni minunati, dedicati comunitatilor locale, gospodari care deja au demonstrat ca merita, cu prisosinta, votul oamenilor. Pentru ca in ultima perioada de timp am avut sansa sa cunosc lideri nationali, oameni valorosi, buni profesionisti, convingandu-ma personal de bunele lor intentii.

Pentru ca, in conditiile unei guvernari pline de greutati inimaginabile, am simtit grija fata de cetateni, preocuparea pentru sanatatea si siguranta acestora in detrimentul cumulului de capital electoral.

Pentru ca este partidul care poate sa reporneasca România. Pentru ca PNL! Unde in PNL? Jos, la talpa, in linia intai. Voi fi un simplu membru de partid, fara sa vizez vreo functie de conducere.

Nu ma intereseaza vreo candidatura personala, nu imi doresc niciun loc pe vreo lista. Dar voi sustine, cu toata puterea si priceperea, candidatii desemnati, avand convingerea ca, impreuna, avem sansa sa schimbam ‘culoarea’ judetului”, anunta Berbeceanu.

Fostul comisar Traian Berbeceanu s-a inscris in PNL, a anuntat vineri presedintele PNL Deva, Florin Oancea. Oancea a postat mai multe fotografii pe Facebook in care apare alaturi de Berbeceanu.

„Am avut deosebita placere si onoare sa primesc astazi in echipa PNL Deva doi oameni deosebiti, doi prieteni: Traian Berbeceanu si Marius Blendea.

Sunt convins ca cei mai multi dintre dumneavoastra ii cunoasteti deja, asa incat prezentarea va fi scurta. Comisarul-sef in rezerva Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupa in prezent functia de Sef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om in slujba legii, iar numele lui este legat de actiuni spectaculoase de combatere a criminalitatii organizate.

In 2007 si 2013 a fost desemnat ‘Politistul anului’ la categoria Combaterea Criminalitatii Organizate. Experienta profesionala si calitatea umana a celor doi noi colegi este foarte valoroasa pentru comunitatea noastra!

Ma bucur ca Traian si Marius au ales sa faca acest pas si vina alaturi de noi, in cea mai performanta echipa!”, a anuntat Oancea.

Traian Berbeceanu a lucrat in Politie timp de 25 de ani, pana la pensionarea sa din 2018 si a condus Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia intre anii 2005 si 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here