Teodosie zis „Șpagoveanul” a fentat (din nou) legea. De data asta nu s-a îmbogățit, dar a pus în pericol sănătatea copiilor

1
767

„Faptul că Teodosie a profitat de vidul legislativ și a fentat Cezarul (statul român) nu-l ridică în ochii lui Dumnezeu, din contră. Că tu te duci la biserică să iei covid, chiar dacă Dumnezeu te-a înzestrat cu rațiune și îți cere să te ferești de pericol, arată cât de mult ai accesat tu din acea rațiune.

N-o să înțeleg niciodată de ce o anume linguriță este considerată sfântă. Din câte știu eu, Iisus Hristos a spus că vinul este sânge din sângele său, nu paharul din care a îndemnat ucenicii să-l servească. Cretinii ăștia (atât cei care împărtășesc cât și cei care se împărtășesc) trebuie să înțeleagă că vinul este simbolul! Nu paharul sau lingurița!

Bibliei i se spune Sfânta Scriptură, nu pentru că este făcută dintr-o hârtie coborâtă din cer, ci datorită cuvintelor care sunt așezate pe acea hârtie. Dată la reciclat, acea hârtie poate fi folosită în alte scopuri și n-ar mai avea nimic sfânt în ea.
La fel și în cazul linguriței! Nu se naște sfântă lingurița. Ea este mijlocul prin care este oferit vinul (sângele lui Hristos). Dacă mănânci ciorbă cu ea își pierde însemnătatea. Oameni fără rațiune!

Și nu uita! Popa ăla, dacă se îmbolnăvește, el va fi dus la cel mai bun spital cu elicopterul și va beneficia de cele tratamente, pe când tu? Tu vei fi tratat cu paracetamol.”

Text: Traian Crudu

1 COMENTARIU

  1. Domnule Traian Crudu dupa ce detineti un doctorat în teologie sacramentala va astept sa va spuneti parerea ,pana atunci nu mai minti lumea ,ca de parelogi avem o satietatea extrema !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here