Tatăl uneia dintre victimele de la Colectiv trăsnite un mesaj după ce Florin Cîţu a deschis anul şcolar alături de Piedone, condamnat la 8 ani în dosar

0
196

Eugen Iancu, tatăl lui Alex Iancu, tânărul mort după incendiul din Colectiv, i-a transmis un mesaj premierului Florin Cîţu după ce aceasta a participat la deschiderea anului şcolar alături de Cristian Piedone.

Tatăl uneia dintre victimele incendiului de la Colectiv i-a transmis un mesaj lui Florin Cîţu după ce acesta a participat la deschiderea noului an şcolar alături de Piedone, primarul Sectorului 5, care a fost condamnat în primă instanță la 8 ani în respectivul dosar.

”La 6 ani de la Colectiv, PM ul în funcție, mare vorbitor despre resetarea României, candidat la funcții de conducere în partid și în stat, se alătură primarului Piedone, administratorul in mandatul căruia s-a produs tragedia din Colectiv. Asta da dovadă de moralitate din partea omului care ne vorbește despre schimbare.

Peste câteva zile este un nou termen în procesul din care Piedone speră să iasă liber.

Tu ce zici domnule Câțu?

Ți-aș zice și eu „Florin”, dar cu mine nu ești prieten.”

Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv şi tatăl lui Alex Iancu, unul dintre tinerii care şi-au pierdut viaţa în tragedia din 2015, şi-a exprimat dezamăgirea pe pagina sa de Facebook prin intermediul mai multor postări.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Tribunalul Bucureşti este prima instanţă chemată să dea un verdict în urma incendiului din 30 octombrie 2015, soldat cu moartea a 64 de oameni şi cu rănirea altor peste 100, potrivit informațiilor furnizate de observatornews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here