Șofer cu Tesla, surprins în timp ce doarme la volan. Mașina gonea cu 150 de km/h pe autostradă

0
24

Un bărbat din Canada a fost surprins în timp ce dormea la volanul unei mașini autonome Tesla, care gonea cu 150 de km/h, relatează Montreal Gazette.

Polițiștii din statul Alberta au primit mai multe apeluri cu privire la un autoturism Tesla Model S care circula cu viteză pe autorstradă.

“Mașina părea să fie în modul autonom, rulând cu peste 140 km/h, ambele scaune din față fiind lăsate pe spate complet și ambii ocupanți par să adoarmă”, a transmis poliția canadiană într-un comunicat.

Loading...

După ce un echipaj de poliție i-a făcut semnale luminoase, vehiculul electric Tesla ar fi accelerat până la 150 km/h, mai spun ofițerii. Limita de viteză pe majoritatea autostrăzilor din Canada este de 110 km/h.

Șoferul, un tânăr de 20 de ani din British Columbia, a fost amendat pentru depășirea vitezei legale și i-a fost suspendat permisul pentru 24 de ore pentru că a condus obosit.

Ulterior, canadianul a fost acuzat și de conducere periculoasă și urmează să se prezinte în instanță în decembrie.

Tot mai mulți șoferi abuzează de noile tehnologii ale mașinilor Tesla, iar în unele cazuri  aventurile se încheie tragic. Autoritățile avertizează că este ilegal și periculos ca șoferul să aibă alte activități în timp ce se află la volan, chiar dacă autoturismul este în modul autonom.

Sursa: StirilePROTV

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here