Siguranță și protecție, zici? Doi polițiști, care au ignorat o adolescentă care sângera abundent pe stradă, au fost găsiți nevinovați

0
233

Doi polițiști, care au ignorat o adolescentă care sângera abundent pe stradă, au fost găsiți nevinovați de cei care i-au cercetat pentru abuz în serviciu și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, anunță Stirileprotv.ro. 

S-a întâmplat acum doi ani, pe o stradă din Galați.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a ajuns la concluzia că cei doi agenți de poliție de la Secția 1 Galați nu se fac vinovați de abuz în serviciu și lăsarea fără ajutor a unui om aflat în dificultate.

Un ONG a sesizat, atunci, autoritățile, după ce oamenii care au văzut-o pe fetița de 13 ani în stradă, sângerând, și s-au plâns că polițiștii n-ar fi intervenit, decât într-un târziu și ar fi chemat o ambulanță.

Imaginile au revoltat o întreagă comunitate, iar oamenii s-au plâns de lipsa de implicare și de indiferența celor doi agenți de poliție.

În primă instanță, toți au crezut că fata fusese violată și că ar fi reușit să fugă de agresor, numai că, după ce tânăra s-a simțit mai bine, anchetatorii au stabilit că ea nu a fost victima niciunei agresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here