Se anunță un nou protest astăzi, în Piața Victoriei din București. Eu zic să nu vă alegeți încă, tabăra

0
1413

Cu strigate și trâmbițe se anunță pe  Facebook „astăzi vom fi și mai mulți” cu referire la protestul din Piața Victoriei, București. De la oameni simpli care nu cred că există coronavirus dar susțin că antenele 5G ne vor controla viața, până la politicieni condamnați penal sau cei care adineauri scandau contra PSD, cu toții își dau mâna într-un protest cel puțin controversat, menit să lupte până și împotriva forțelor oculte. 

Deocamdată, Statul privește la televizor, reacțiile fiind doar la nivel declarativ. Așa se poate instala o anarhie totală, chiar sub ochii lor. Lipsa de reacție a autorităților cred că vine de la faptul că nimeni nu este dispus să riște încă un „August 2018”, temându-se de consecințele electorale dar și de o intervenție abuzivă. Evident, dacă PSD era la conducere protestatarii erau evacuați imediat, fiind cunoscut faptul că liderii PSD nu au ezitat să folosească instituțiile statului când au avut ocazia. Fie că a fost legal sau nu, împotriva propriilor cetățeni!

Partea cea mai interesantă este „unirea” unor lideri, sub același crez. Atâta timp cât se coagulează o adunare publică, cineva trebuie să-și revendice niște câștiguri, fie ele și la nivel de simpatizanți. Deocamdată este destul de devreme să tragem concluzii sau să ne poziționăm în diferite tabere, dar nu strică să fim foarte atenți la ce se întâmplă acolo.

Mare atenție la cei ce-și asociază imaginea cu acest protest, deoarece mulți militau pentru alte idealuri. Poate se formează o noua formațiune politica, cine știe? Adrian Severin fiind deja dublu condamnat penal, are ce să-i învețe pe mulți dintre cei prezenți acolo!

Poza: captură ecran

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here