Să nu mai zici că nu își fac treaba polițiștii: un bărbat care vindea busuioc la un colţ de stradă în Constanța, amendat

0
164

Scandal lângă Catedrala Arhiepiscopală din Constanța joi după amiază. Două persoane din Giurgiu care vindeau busuioc la colț de stradă au atras atenţia poliţiei din oraş. Când agenții au vrut să îi sancționeze a ieșit scandal. 

Un bărbat şi o femeie din Giurgiu care vindeau busuioc la un colţ de stradă în Constanţa au fost abordaţi de poliţia locală. Cei doi indivizi au fost amendaţi de agenți.

Bărbatul a făcut scandal acuzând că poliția i-a cerut 100 de lei să-l lase să vândă în continuare busuiocul pe trotuar, potrivit Observatornews.ro. 

Scandal nu a făcut doar bărbatul sancţionat, ci şi trecătorii care s-au arătat revoltați de gestul poliției. Ba chiar, martorii au strâns pe loc bani să îi dea bărbatului pentru plata amenzii de 100 de lei.

În zonă și-a făcut prezența și o cunoscută figură locală, participantă la protestele din oraș, care le-a luat apărarea celor doi amendați și i-a luat la rost pe agenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here