România chiar e țara unde șefii nu respectă legea! Ministrul transporturilor merge pe contrasens și șeful IPJ Mureș prins de radar, în localitate

0
18

Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. ”Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă bărbatul care a postat imaginile în mediul online.

Imagini cu maşina ministrului Lucian Bode care circulă mult pe contrasens au fost surprinse de unul dintre cei depăşiţi în trafic, potrivit Stirileprotv.ro.

Loading...

”Accident ministru Bode – Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, a scris cel care a postat imaginile în mediul online.

În imagini se vede cum, în repetate rânduri, maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens, depăşind chiar o coloană întreagă de maşini.

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său.

În alte ordine de idei, potrivit Punctul.ro, Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Mure, Dumitru Bîltag, a fost filmat în timp ce conducea cu peste 100 km/h în localitate și, potrivit polițistului care se aude pe înregistrare, nici nu oprește la semnalele celor de la Rutieră. Bîltag confirmă că mașina îi aparține, dar susține că nu a comis nicio abatere. IPJ Mureș spune că nu a primit niciun dosar de la Rutieră la mai bine de două luni după eveniment.

Imaginile au fost filmate cu aparatul Radar în data de 20 iunie 2020, într-o localitate din Mureș, imediat după miezul nopții. În momentul în care a realizat că are de-a face cu șeful IPJ Mureș, Dumitru Bîltag, unul dintre polițiștii din mașină, a început să filmeze aparatul radar cu telefonul și să comenteze imaginile.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here