România anului 2021: Şefi de Consiliu Judeţean se laudă cu inaugurarea unor toalete. Fotografii postate pe Facebook

0
202

Conducerea Consiliului Judeţean Argeş s-a deplasat, la finele săptămânii trecute, în comuna Răteşti pentru a inaugura un WC la o şcoală şi un teren de sport, relatează Adevărul. Şefii CJ nu doar că au simţit nevoia să inaugureze toalete ci, mai mult, s-au şi lăudat cu evenimentul pe Facebook, ceea ce a stârnit indignare.

Astfel, pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Argeş au fost postate mai multe fotografii, în care se vede conducerea instituţiei (preşedinte Ion Mînzînă, vicepreşedinte – Adrian Bughiu) inspectând noile grupuri sanitare de la Şcoala „Gheorghe Brătianu” care au costat 50.000 de euro.

„În ultimii patru ani, Consiliul Judeţean Argeş a investit foarte mulţi bani în modernizarea şcolilor, mai ales prin crearea condiţiilor igienico – sanitare necesare, oferind finanţare pentru a integra toaletele în incinta şcolilor. Astfel s-a ajuns ca astăzi, în judeţul Argeş, majoritatea şcolilor din mediul rural să aibă grupurile sanitare în interior. Mă bucur că s-a finalizat această investiţie la Răteşti, într-o şcoală în care învaţă aproape 200 de copii”, a declarat la inaugurarea grupurilor sanitare Ion Mînzînă, preşedintele CJ Argeş.

Faptul că la inaugurarea unor grupuri sanitare la o şcoală din mediul rural a fost prezentă conducerea CJ Argeş şi că reprezentanţii instituţiei au mediatizat acest eveniment pe Facebook i-a revoltat pe mulţi.

Nu ştiam că mai nou se face recepţie şi la toalete. Vreţi cumva să vi se ridice şi o statuie în cinstea acestei toalete?”, a scris Roxana.

Cum să te lauzi cu ceva ce trebuia să fie făcut acum 30 de ani?!! Asta este normalitate, nu o realizare!? Ar trebui să vă fie ruşine că abia după 30 de ani se întâmplă asta!”, şi-a exprimat indignarea şi Romeo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here