Regele Cioabă se vede primar în Sibiu: după un neamț, urmează un rom!

0
35

Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 1 Sibiu a admis luni, candidatura autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioaba, la functia de primar al municipiului Sibiu, dupa ce initial a respins-o, insa Judecatoria Sibiu i-a dat dreptate candidatului in urma depunerii unei contestatii.

„Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 1 Sibiu (…) admite candidatura domnului Cioaba Dorin propusa de Partida Romilor Pro Europa, pentru functia de primar al municipiului Sibiu”, se precizeaza in Hotararea nr. 32.

Loading...

Printr-o alta decizie data tot luni, Biroul Electoral de Circumscriptie nr.1 Sibiu a admis si candidaturile lui Daniel Cioaba si ale lui Dorin Mihai, tot din partea Partidei Romilor Pro Europa pentru functiile de consilieri locali ai municipiului Sibiu. Daniel Cioaba este fratele lui Dorin Cioaba.

Dorin Cioabă a precizat recent, pentru AGERPRES, că vrea să candideze la funcţia de primar al municipiului Sibiu după ce a observat că, în ultimii 20 de ani, sibienii au votat, ca edil, un reprezentant al minorităţii germane.

„Am zis ca poate electoratul din Sibiu are inclinatie spre minoritati. Daca nu vrea sa voteze candidatul PNL-ului, PSD-ului, a votat nemtii, acum e randul nostru, poate sa voteze un rom”, a explicat atunci Dorin Cioaba.

Este pentru prima data cand Dorin Cioaba incearca sa candideze pentru functia de primar al Sibiului. Candidatura sa este sustinuta de catre Partida Romilor Sibiu. Dorin Cioaba a mai candidat in trecut, pentru Consiliul Judetean, insa fara succes.

Sursa știre : Stiripesurse.ro

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here