Putem să avem încredere sau nu? Scandalul testelor eronate de coronavirus ia amploare: CFR, 23 de bolnavi falşi!

0
34

Se dovedeşte, încă o dată, că rezultatul controalelor efectuate pentru depistarea bolnavilor cu COVID-19 poate avea marje uriaşe de eroare.

Despre cifrele pandemiei în România au existat mai mereu suspiciuni, mai ales din momentul în care, treptat, ele au început să crească spectaculos. Atât în ceea ce priveşte numărul tot mai mare de teste efectuate, cât şi în privinţa cazurilor noi apărute zilnic.

Loading...

Acum, după cum „Adevărul“ a scris aici, într-un articol ce a devenit viral astăzi, se vede, clar, că testele pentru COVID-19 pot fi lipsite de acurateţe. Inclusiv doctorul Virgil Musta a vorbit despre o marjă de eroare de…70%!

În articolul publicat de „Adevărul“ era vorba de doar opt oameni din cadrul clubului CFR cu teste pozitive primite la Bucureşti care, brusc, la Cluj, au devenit negative. Acum, formaţia ardeleană a dezvăluit printr-un comunicat de presă că, de fapt, numărul testelor cu rezultate eronate e mult mare. Concret, au fost 23 de rezultate false!

Ce scrie în comunicatul celor de la CFR Cluj?

*Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă referitor la cele 23 persoane testate pozitiv de către o clinică privată atât la Bucureşti, cât şi la Cluj-Napoca săptămâna trecută, dorim să facem următoarele precizări:

*Clubul CFR 1907 Cluj a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF şi toate recomandările venite din partea autorităţilor. Am dat dovadă de transparenţă în relaţia cu autorităţile statului şi ne-am luat toate măsurile de prevenţie posibile pentru a opri răspândirea acestui virus.

*În urma investigaţiilor şi retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este şi nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, aşadar testele efectuate iniţial au fost fals-pozitive.

COMUNICAT DE PRESĂCa urmare a ultimelor informatii apărute în presă referitor la cele 23 persoane testate pozitiv de…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 28 iulie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here