PSD, un nou atac: În România lui Iohannis şi Orban, PANDEMIA s-a transformat în PANDE-MITĂ!

0
132

Partidul Social-Democrat a lansat un nou atac, vineri, pe pagina oficială de Facebook, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban.

“Tunurile liberale cu măşti de protecţie încep să explodeze public. În România lui Iohannis şi Orban, PANDEMIA s-a transformat în PANDE-MITĂ! Afaceriştii folosiţi pe post de paravan se simt încolţiţi şi ajung să pronunţe nume. Iohannis, Orban şi alţi lideri liberali apar tot mai des în spatele afacerilor de sute de milioane, cu măşti aduse din Turcia.

Loading...

Odios este că au jefuit bugetul ţării cumpărând măşti proaste, care nu-i protejează pe români. Şi-au îmbogăţit firmele de partid, dar combinezoanele n-au ajuns la medicii din linia întâi, ci zac în depozite”, acuză social-democraţii.

Pesediştii susţin că liberalii au promis măşti celor nevoiaşi, însă au risipit zeci de milioane de euro şi nu le-au dat încă nimic.

“L-am chemat pe Orban în Parlament să răspundă despre scandalul Unifram şi îi vom aduce pe toţi cei implicaţi în faţa comisiei parlamentare de anchetă. E momentul să plătească pentru asta! Guvernaţi, nu mai furaţi!”, mai precizează PSD.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here